|

Retourneren

Wij hopen natuurlijk dat u goed heeft nagedacht voordat u de bestelling plaatst en dat u de productinformatie goed gelezen heeft om verrassingen te voorkomen. Dan nog kunt u een bestelling natuurlijk ook retourneren, mocht deze niet naar wens zijn.

Een product retourneren kan binnen 14 dagen na ontvangst, maar let op: de kosten voor retourneren zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 7,25 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Vanwege de impact die retourneren met zich meebrengt voor o.a. het milieu zijn wij genoodzaakt deze regel door te voeren. Wij hopen op uw begrip.

Het retourproces stap voor stap

Om uw bestelling terug te kunnen sturen dient u allereerst het herroepingsformulier in te vullen. Dit formulier kunt u hier terugvinden. Vul alle gevraagde gegevens in en verstuur het formulier. U ontvangt een bevestiging per e-mail zodra wij uw herroeping in goede orde ontvangen hebben. Let op, dit is nog geen goedkeuring van uw herroeping!

Zodra uw herroeping is goedgekeurd, ontvangt u van ons de retourinstructies. Deze e-mail kunt u binnen ca. 2 werkdagen verwachten. Hierin geven wij precies aan hoe u het pakket kunt terugsturen. Gezien het retourproces per product kan verschillen, kunnen wij u pas na aanmelding van het product duidelijker informeren.

Zodra u uw retour heeft aangemeld heeft u nogmaals 14 dagen om het product daadwerkelijk terug te sturen. Zodra uw retour in goede orde is ontvangen door ons, ontvangt u binnen 14 dagen het aankoopbedrag (en de verzendkosten) terug op het rekeningnummer waarmee u ook de aankoop heeft gedaan. De verzendkosten worden enkel terugbetaald als de gehele bestelling wordt geretourneerd.

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te verkopen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Heeft u verder nog vragen over het retourneren van uw bestelling? Bekijk in dat geval onze pagina met veelgestelde vragen of neem contact met ons op. Onze klantenservice is bereikbaar van maandag tot en met donderdag van 10.00 tot 16.00 uur.