|

Nexxt Kattenverjager – Infrarood Dierenverjager op Batterijen

€24,95
€39,95
‹ Vorige pagina

Nexxt Kattenverjager – Infrarood Dierenverjager op Batterijen

De beoordeling van dit product is 0 van de 5

(0) Beoordelingen
Lezersprijs €24,95 €39,95
De Nexxt Kattenverjager is de oplossing voor het tegengaan van overlast veroorzaakt door katten of
De Nexxt Kattenverjager is de oplossing voor het tegengaan van overlast veroorzaakt door katten of andere ongewenste dieren in uw tuin. Dankzij een ultrasoon geluidssignaal schrikt deze verjager op batterijen dieren af zonder schade toe te brengen.

Met de kattenverjager behoort overlast van dieren in de tuin definitief tot het verleden. Deze dierenverjager is bijzonder efficiënt. Niet alleen zult u geen last meer ervaren van katten in uw tuin, maar ook andere dieren, zoals muizen, ratten, vossen, duiven en marters, zullen wegblijven uit uw tuin.

Zeer effectieve dierenverjager

De kattenverjager maakt gebruik van infraroodtechnologie en activeert direct wanneer een indringer wordt gedetecteerd. Het ultrasone geluidssignaal treedt in werking zodra het dier uw tuin betreedt. Dit geluid is niet alleen onschadelijk maar ook niet hoorbaar voor mensen. U zult geen last ervaren.

Kattenverjager werkt op batterijen

Deze Nexxt dierenverjager is werkzaam op 3 stuks AA-batterijen (niet inbegrepen). Met een bereik van maximaal 8 meter in een hoek van 110° waardoor de kattenverjager ideaal is voor tuinen tot 70 vierkante meter. Bovendien is de kattenverjager bestand tegen diverse weersomstandigheden (IP44).

Dier- en milieuvriendelijk

De ultrasone verjager is geschikt voor het afschrikken van diverse ongewenste dieren in de tuin, zoals katten, honden, vossen, steenmarters, muizen en ratten. Het kan eenvoudig opgehangen worden of, dankzij de grondpin, in de grond bevestigd worden. Deze verjager bevat geen giftige stoffen, vormt geen gevaar voor mens en dier, en veroorzaakt geen vervuiling van lucht, bodem of grondwater. Het is reukloos, diervriendelijk en uiterst effectief.

Verjager werkzaam op batterijen

  • Batterijen: 3x AA Alkaline batterijen (niet inbegrepen)
  • Bereik: maximaal 8 meter, 110 graden/70m2
  • Invoer: 6 V DC -4 x 1.5 V AA Alkaline batterijen
  • Frequentie: 10-36 kHz
  • Waterafstotend: IP44
  • Afmetingen: 36,1 x 755 x 13 cm (B x H x L)
  • Hoogte van de grondpin: 32 cm
  • Gewicht: 0,28 kg
0 sterren op basis van 0 beoordelingen
Je beoordeling toevoegen