Winkelwagen

Maandelijkse Archieven: Mei 2017

 1. Eerlijke communicatie & transparant

  Eerlijke communicatie & transparant

  Eerlijke communicatie & transparant. Dat is fijne feedback van onze klanten. Dank! Op basis van uw huidige tarieven gas & stroom rekenen wij vrijblijvend uw voordeel uit. Wij doen geen vage beloftes of lokken met kortingen die vaak een sigaar uit eigen doos zijn. We luisteren naar uw vragen, geven uitgebreide toelichting en helpen u vrijblijvend met advies.

  En wist u dat u bij ons, in tegenstelling tot vele energiemaatschappijen, bij ons ook uw energierekeningen en meer per post kunt toesturen voor een controle door ons?
  U kunt ons dus bereiken per mail, telefoon en ook per post. Dat is klare taal. Kunnen wij ook u helpen? U kunt ons bellen op werkdagen: 085 – 486 33 60 of mail naar klantenservice@energiebesteding.nl

  Lees meer »
 2. Laatste kans op subsidie energiebesparing eigen huis

  Laatste kans op subsidie energiebesparing eigen huis

  Je kunt nu nog subsidie aanvragen om extra voordelig je woning te isoleren. Denk aan zo'n 20% subsidie voor o.a. isoleren van je dak, spouwmuur, gevel, vloer en glas. 

  Subsidie energiebesparing eigen huis

  Sinds september 2016 kun je zo'n 20% subsidie krijgen voor het isoleren van je dak, spouwmuur, gevel, vloer en glas. Voorwaarde is dat je ten minste 2 nieuwe isolatiemaatregelen laat uitvoeren. Doe je dat, dan kun je ook subsidie krijgen voor een paar andere maatregelen die energie besparen, zoals bijvoorbeeld een isolerende buitendeur en een douche met warmteterugwinning.

  Subsidie is populair

  De subsidiepot is al bijna leeg (behalve voor VvEs). Wil jij nog aan de slag met energie besparen in je huis en subsidie aanvragen? Kom dan snel in actie. Je kunt op de site van RVO zien hoeveel geld er nog in de pot zit. Wachten op een toekomstige regeling heeft geen zin: daar bestaan vooralsnog geen plannen

  Lees meer »
 3. Amsterdamse metrostations krijgen zonnepanelen

  Amsterdamse metrostations krijgen zonnepanelen

  Zestien bovengrondse metrostations in Amsterdam krijgen dit jaar bijna 10.000 vierkante meter aan zonnepanelen op hun dak. De elektriciteit die hieruit voortkomt, is voldoende om vierhonderd huishoudens van elektriciteit te voorzien. Ook wordt de opgewekte stroom gebruikt voor de roltrappen en verlichting in de stations.

  Afname CO2 uitstoot

  De twee voetbalvelden aan zonnepanelen leiden tot een afname van de CO2-uitstoot met ruim 700 ton per jaar. Naast de metrostations brengt de gemeente nog eens 2000 vierkante meter aan zonnepanelen aan op ander vastgoed. De maatregelen moeten bijdragen aan de klimaatdoelstelling van Amsterdam om in 2025 45 procent minder CO2-uitstoot te hebben ten opzichte van 2012.

  Bron: ANP    

  Lees meer »
 4. Juul Breed (Alkmaar)

  Juul Breed (Alkmaar)

  Ik had de zaak met twee telefoontjes geregeld. Die voordelige energie sprak me wel aan en dat alles voor me geregeld zou worden. Ik werd vriendelijk te woord gestaan. Al met al heb ik maar heel weinig moeite hoeven doen voor deze overstap. Ik denk dat ik de zaak met twee telefoontjes geregeld had.

  Lees meer »
 5. Rene Bartelse (Gilze)

  Rene Bartelse (Gilze)

  Via KBO-Brabant kwam René toevallig het energieaanbod tegen. Benieuwd naar wat een overstap hem op zou leveren, vroeg hij vrijblijvend een offerte aan. Het scheelt ongeveer € 200,- per jaar bij een 3-jarig contract!

  Lees meer »
Even geduld...